Yoga för själen

Med yogans redskap ;

Lär vi oss att lyssna till hjärtat , söka det ljusa inom oss och på så sätt öppna vår inre värld. Yogan hjälper oss att sänka vår stressnivå och stänga av våra alarm system . När vår inre kropp blir ljusare , mjukare och lättare kan vår fysiska kropp bättre slappna av och vara mindre spänd. Yogan kan hjälpa oss att hela vår kropp och vårt sinne så att vi kan få tillbaka kontrollen över vårt liv.

ÖVNING ;

Stå på alla fyra , andas in och svanka lätt genom att lyfta huvudet och sittbenen , andas ut och runda ryggen , dra in hakan mot bröstet . Rör dig mjukt mellan dessa två lägen i takt med andetaget . Prova även att göra cirklande rörelser med överkroppen , även med huvud och nacke . Vila sedan med sittbenen ner på hälarna och pannan mot golvet i barnets position . Slappna av och andas . Var lättar spänningarna ? Skriv ner känslan och intrycken.

Mantra ; … jag … mjukas … upp … runt … hjärtat …

Comments Off on Med yogans redskap ;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️