Meditation / Mindfulness/ Healing you

Med enkla verktyg !

Kan du bryta ett negativt mönster och finna din fristad .

Börja med att ge dig själv tid , öva på att andas bättre , träna medveten närvaro , och bearbeta kroppsliga spänningar genom yoga , mantran och mudras.

Med dessa verktyg kan du bli mer mottaglig för kärlek och förlåtelse.

Du kan få mer mod och styrka vilket kommer att öka ditt självförtroende.

Du kan också med en godare hälsa få det lättare att följa med flödet i livet både när det går upp och när det går ner.

Öppna din skrivbok och svara på frågan ;

Vad behöver jag mer eller mindre av för att må bättre!

Mantra ; jag…tar…små…steg…mot…healing…

Comments Off on Med enkla verktyg !

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️