Blog,  Naturens läkande krafter!

Mars månad

Och genom fiskarnas tecken.

Denna månad passar bra för  mystik , ditt inre öga och psyke och din emotionella sida , din intuition och drömmar.

Nyckeln för att öppna alla dina sinnen är att du kan öppna dig för att gå in i djup andhämtning och avkoppling.

Som häxa är det viktigt att kunna navigera inom alla ovan nämnda områden. Med mjukhet och försiktighet så kan du nå detta. Istället för att drunkna i det gamla otrevliga så ta tag i de saker som bara är en belastning. Och för att göra det måste du återhämta dig och ta kraft genom avkoppling.

Hur kan du göra får att få denna avkoppling?

Jag brukar använda olika oljor och framförallt de som kommer från växtriket.

Lavendel kan hjälpa dig att må bättre i ditt psyke. Och den hjälper till att lugna dina energier och lämnar kvar ett skydd att få bort de negativa energier i ditt liv.

Cederträd ger dig också avkoppling och stimulerar din hjärna och dina känslor. Denna olja ger också ett beskydd.

Frankincens får igång det spirituella inom dig och stärker ditt psyke.

Om du använder alla dessa oljor tillsammans så skapar de en bra balans. Du kommer få en lugn och rogivande sömn. Och hjälper till för att få bra drömmar. Tom din aura förstärks.

Fractionated kokos olja kan du använda för att boosta din kropp. Mycket bra vid torr hud. Dem går att använda i ansiktet också och utan att täppa till porer och finnar. Jag använder denna olja till mitt hår och de blir glänsande och fint.

Lavendel, Cedertråd och Frankincens har anti inflammatoriska egenskaper och kan lugna ner din hud om du har finnar, rochea och hindrar din hud från att åldras.

Recept på detta kommer i nästa inlägg.❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️