Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Mardrömmar

Tyvärr så har vi alla upplevt mardrömmar. Goda drömmar är ju bra för vårt välbefinnande men mardrömmar är faktiskt inte helt fel att få även om de inte går under rubriken välbefinnande.

Du bör inte försöka tränga bort orosdrömmar eller mardrömmar för dessa är ett effektivt sätt att få oss uppmärksamma på det som sker o vårt liv. Och som vi faktiskt behöver tänka på.

Om du tex drömmer en dröm att du är med om en bilolycka pga ett punkterat däck , så är det inte psykisk förvarning på en hemsk olycka utan helt enkelt en upplysning som din automatiska radar fångat upp. Men som ditt medvetna sinne har missat.

Att byta däck kanske är vad drömmen egentligen handlade om. En otroligt irriterande dröm kan innehålla ett nödvändigt meddelande, likt en påminnelse på datorn att ditt virusprogram gått ut.

Ångestfyllda drömmar där allt bara blir fel kan vara en indikator att du går omkring med en doldrädsla eller dolda farhågor som du behöver ta itu med eller kanske tom se att det inte finns nån grund för oro.

Många av våra mardrömmar som uppkommer handlar oftast om att vi inte har kontroll över vår situation och drömmen ger oss en hint om att något är fel.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️