Yoga för själen

Mantrat HAM SA ;

Eller So Ham betyder ” Jag Är Det ” , där ” Det ” refererar till ” ren medvetenhet “. Mantrat ska påminna oss om att vårt sanna jag är lika med rent medvetande. Det kallas för det ” naturliga mantrat ” eller andetagets eget mantra ” , då det liknar det naturliga ljud som uppkommer vid ett andetag genom näsborrarna.

ÖVNING ;

Öva på att tänka eller uttala ljudet HAM på inandning och ljudet SA på utandning. Sträva efter att synkronisera mantrat med ditt andetag.

Skriv ner reflektioner och känslor ;

OM NAMAH SHIVAYA betyder ungefär ” Jag bugar mig mot det gudomliga, som är mitt sanna jag “. Det är ett läkande mantra som hjälper dig att känna , uppleva , förstå och hedra ditt sanna innersta jag .

ÖVNING ;

Sjung gärna mantrat dagligen under en period , innan du skall sova eller när du känner oro eller rädsla .

Skriv ner dina reflektioner ;