Blog,  Naturens läkande krafter!

Månens vandring

Genom våra stjärntecken. Jag kommer beskriva hur ditt denna resa kan påverka dig.

Dock vill jag betona att mina beskrivelser är allmänna och de kanske inte passar in just på dig. Månens verkan kan vara totalt annorlunda mot dig än hur andra reagerar.

Mellan stjärnteckens byten så tappar månen sin energi och sin riktning.

Timme för timme till minuter till en full dag.

VÄDUREN

Starka impulsiva energier och energiska beslut och aktivitet. Många ting blir lättare gjorda under denna tid men tänk på att du lätt kan brusa upp om du möter motstånd i dina energier.

Fokus på stora beslut, energier som gör dig xtra modig och en känsla av styrka.

Men uteslut det som kräver tålamod och fokus som tex kontrakt, ärenden inom myndigheter och det som kräver en grund. Gör inget impulsivt gällande ekonomi och arbete.

Avvakta.

OXEN

Nu kan du engagera dig i papper , kontrakt, myndighet allt som kräver ett xtra tålamod från din sida. Bra energier som hjälper dig vidare.

Det är också bra energier för att ta dig tid att vila och reboosta dina energier. Pyssla om i ditt liv. Ta hand om det som behöver kärlek och omtanke.

Fokusera på ditt egna värde och bestäm dig att du är värdefull.

Fortsättning följer…❤️

Comments Off on Månens vandring

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️