Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Månen!

Månen är Solens motsats , då Solen står för människans identitet och ande , så står Månen för de undermedvetna och av ens personlighet och själens förverkligande.

Månen associeras med känslor, instinkter och mottaglighet. Mottaglighet, på samma sätt som Månen absorberar Solens ljus. Solen är dagen och Månen natten, deras funktioner kompletterar varandra , precis som ying och yang.

I födelsehoroskopet är det mycket viktigt att Solen och Månen har en harmonisk relation för att känsla och vilja skall kunna samarbeta tillsammans . Förmågan att ta intryck och att bedöma våra upplevelser hänger ihop med Månen , och det finns en direkt koppling till psyke och sinnen och beteende.

Trygghet är också en viktig del och då man ser Månen som en beskyddande moderssymbol, och också som nattens trygghet. Moderligheten innebär inte bara modern utan de beskyddande känslor eller sk moderskänslor som alla människor har i större och mindre utsträckning.
Om Solen är stark och Månen är svag i ditt horoskop , så kan du ha problem med att balansera dina egna önskemål tillsammans med omgivningen. Du kan ha problem med att samverka med andra och kan till exempel verka vara dominant. Om det är tvärtom att Månen är stark men Solen svag så kommer du få många chanser i livet och många vänner, men du kommer sakna den enorma energi som krävs att utnyttja din situation.

Nyckelord: instinkt, lynne, mottaglighet, själ, fruktbarhet, katt, hund, silver och moder.

Gudomar: inom mytologin brukar Månen vara Solens maka, syster eller dotter. Fruktbarhetsgudinnor som romerska Ceres, grekiska Diana och Demeter men också jungfrur som Astarte, Vesta och Maria kan förknippas med Månen. Fornnordiska Måne är syster till Sol.

Livsperiod: Månen härskar över de första fyra åren. Då är barnet helt beroende av sin moder.

Människokroppen: kvinnliga organ och magen, menstruationscykeln och andra biorytmer.

Yrken: yrken som har med barn att göra, men även sjömän, fiskare och försäljare av drycker.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️