Blog

Måndag 3 april fortsätter veckan i fullmånens tecken

Där du kommer märka av starka känslor och tendens till sömnproblem. Trycket kommer dämpas redan ikväll pga att Merkurius stiger in i den feminina oxenstecken.

Tisdag 4 april blir Merkurius utmanad av Pluto och i ock med detta så kommer saker som sopat under mattan att i försök att undvika dyka upp.

Tar du tag i detta och gör en ändring i dina dagliga rutiner så kommer ditt fokus att förbättras vilket gör att du kan ge kraft åt det du vill. En väg framåt mot bättre tider.

Skärtorsdag 6 april då är fullmånen i Vågens tecken och det kommer ske xtra healing och återhämtning. Dock kommer detta gör dig lite xtra trött.

Under påskhelgen 8 april – 9 april så vill Universum ge dig chans till någon nytt och då behöver du ägna denna period åt att lyssna inåt.

Fundera på hur du vill gå vidare I ditt liv , vad har du för drömmar? Vad önskar ditt hjärta dig?

Gör en målplan och skriv ner dina tankar och ta ett steg i taget. Påsken är utmärkt för detta ändamål.

Comments Off on Måndag 3 april fortsätter veckan i fullmånens tecken

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️