Blog

Mamma och mormor Måne

Månen ger oss en känsla av trygghet och sedan urminnes tider har människan känt en stark samhörighet med henne.

Månen är magnetisk och vacker. Många av oss har fastnat med ögonen när fullmånen lyser med all sin kraft mot oss. Hos henne kan vi söka tröst hos.

Man kan kanske säga att denna samhörighet ligger i vårt DNA och vi är länkade genom allas våra släktled och celler.

Likt det foster som vi varit i vår mors mage och genom hennes kropps byggstenar. Där vi vuxit , genom en djup kunskap och kraft. Även om du tappat bort din kraft och trygghet så kan Månens naturliga rytm göra att du hittar rätt igen.

Månen visar dig vägen till dina behov, det som kan ge dig trygghet , och i vilka energier du trivs bäst med.

Månens vandring på himlen skapar en känslo mässigt bergodalbana , en ebb och flod. Jag tror att du som jag känner av ett Känslomässigt kaos inom oss när det är fullmåne.

Precis innan nymåne så försvinner den från himlen. Det är nu den är mörkermåne eller svartmåne. Förr så vandrade kvinnor ut i skogen för att fira det magiska i kvinno kroppens naturliga cykler. De mediterade också när det var mörkermåne. För att bli så fertila som möjligt när fullmånen återkom.

2.5 dag befinner sig månen i varje tecken. 28 dagar tar det för månen att gå runt sin bana.

Du kan faktiskt själv ta reda på hur du och de i ditt liv reagerar på Månens olika faser. Detta genom att föra en Mån dagbok. Anteckna även om det bara är små tankar. Lättast är att använda en kalender som har info varje dag vilket läge Månen befinner sig i.

Använd Månens fulla kraft ,för det ger dig hjälp på vägen till en välmående hälsa och ett sunt medvetande.

 

 

Comments Off on Mamma och mormor Måne

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️