Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Lyssna på musik!

Det är ett mycket bra sätt att varva ner , sätt på den musik du älskar , sätt i lurarna i dina öron, sätt dig eller lägg dig bekvämt och blunda…

Andas in djupt och släpp alla måsten , alla krav…ladda om dina batterier…du måste varva ner , andas ut och känn energierna lämna din kropp för att få nedladdat gudomligheten som finns i ditt liv , i ditt hjärta , i din kropp…andas djupt in och lyssna på din musik…fortsätt blunda. Tänk på det som är positivt i livet. Även om det är mörkt just nu så lovar jag att det finns ett ljus . Kan kännas som en kliche…men jag har själv befunnit mig i det allra mörkaste av mörkaste ställen. Och musiken har varit min räddning och likaså naturen vid många tillfällen. Livet är ibland inte rättvist men livet och gudomligheten ger dig inte mer än du orkar bära. Gud och änglarna låter ingen som inte är stark nog att klara av svåra och jobbiga utmaningar. Gud ger dig det du kan hantera. Du måste bara tro och be. Du är inte ensam. Dina änglar och dina guider finns med dig överallt och närsomhelst. Det kan vara löv som prasslar i vinden, det kan vara doften av nyklippt gräs , rosernas doft , fåglarnas sång , ljudet från havets vågor, skuggor i natten , rösterna som viskar , gardinen som rör sig…ja allt som pockar på din uppmärksamhet. Släpp allt och känn energierna runt dig. Andas ut och låt kroppen och ditt hjärta öppna sig för det starka ljuset som finns därute. Ta vara på ögonblicket…

Comments Off on Lyssna på musik!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️