Meditation / Mindfulness/ Healing you

Lotus mudra !

Lotus mudra är inspirerad av lotusblommans skönhet , blomman som flyter på vattenytan med sin prakt öppen mot himlen och med rötterna i dyn. Mudran symboliserar att även från mörkret kan ljus och skönhet växa fram. Den påminner dig om ditt ständigt närvarande inre ljus och din skönhet , den lugnar ditt sinne.

ÖVNING!

Låt handflatorna mötas , öppna dina pek- ,lång – och ringfingrar från varandra som en lotusblomma som slår ut. Låt basen av händerna, tummar och lillfingrar fortfarande ha kontakt. Fokusera på andetaget. Tänk på att andas in en värme som fyller dig med kärlek och väcker din inre skönhet. Andas ut din tyngd. Iaktta det som kommer upp utan att döma. Sitt så länge det känns bra. Känn efter vad mudran har för effekt på dig , skriv ner från gång till gång.

… Jag… Är … Ren…

… Jag … Är … Ljus…

… Jag… Är … Äkta

Comments Off on Lotus mudra !

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️