Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Livet ett enda stort mysterium

Vårt liv på denna planet som människa utsätter oss för en mängd av olika krafter och energier. Fysiska , mentala, emotionella,  andliga , sociala , glada , kulturella och globala drar igång alla dina energier och skapar olika situationer i din balans.

När du senast kände att vågskålen tippade så uppstod kanske rädsla, offer tänk och hämdtänk. När detta uppstod så lämnade du över din kraft till nån annan. Denna yttre kraft som du upplevde kunde du inte påverka vilket fick dig att tappa energier och skapade en reaktion mot dom som gjorde att vissa saker skedde.

De flesta människor undrar vad de gjort för att förtjäna vissa större livshändelser. Varför har detta skett mot mig ?

Tyvärr är svaret att det är så livet är , det som sker går ej att förändra. Deppigt , eller hur?

Men du kan faktiskt själv göra en ändring för att komma i balans igen. Vad behöver du göra?

Kämpa dig vidare , låt inte nån annan ta din kraft och dina energier,  stanna inte kvar i det förflutna. Låt inte någon få dig att tappa kraft och tappa taget om ditt liv.

När du förlikat dig med det som hänt och förstår vad som hänt och dess påverkan,  då kan du slappna av , följa rytmen till vågskålens balans igen.

Du behöver inte som forntida lärjungar som fick utstå utmaningar för att nå medvetenhet att dig till ett tempel. Det är detta som gör ditt liv till ditt mysterium, du behöver inte söka dig till ett tempel. För varje medvetet steg du tar så öppnas ditt inre tempel,  där du lär dig visdomarna som finns inom dig.

Comments Off on Livet ett enda stort mysterium

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️