Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Lejonet 2021!

Lejonet

Skulle du välja att vara lycklig eller framgångsrik? Självfallet både och, men om inte det går, hur skulle du helst se att proportionerna såg ut? Hälften av varje eller någon mer noggrant uträknad procentsats? Tanken i sig är helt befängd, ändå handlar det här året om precis det – att hitta en fungerande balans mellan arbete och privatliv. Det verkar som att framsteg inom det ena området bara kan ske med hjälpa av uppoffringar i det andra och det blir väldigt svårt för dig att avgöra vad som väger tyngst.

Det kan också vara så att du måste göra förändringar inom båda områdena, fast utan lika många valmöjligheter som du hade förut. Istället för friheten att välja vad du vill göra, och hur, så kanske du måste välja mellan enbart en eller två väldigt begränsade alternativ. Tanken på att åstadkomma mer med mindre tilltalar dig inte alls. Kanske känner du att bästa sättet att hantera läget är att låta allt vara som det är och inte göra någonting alls, men du har kraftfulla planeter i såväl arbets- som relationssektorn på din horoskopkarta och de manar hela tiden på dig att agera – du har inget annat val än att ta det som erbjuds och försöka vända det till din fördel.

De största förändringarna sker i dina privata relationer. Du har inte känt av Saturnus påverkan i den här delen av din horoskopkarta sedan 1990-talet och du har förändrats en hel del sedan dess. Han bidrar med stabilitet i förhållanden som är utstakade och stadiga, men kan också tynga ner de kärleksrelationer som fortfarande är i sin linda genom att hålla dem tillbaka när de behöver rörelsefrihet för att hitta sin rätta nivå. Saturnus kommer alltså addera en obekant känsla av seriositet och ansvar till ditt förhållande. Tidigare har du kanske kunnat fatta beslut i vetskap att ditt förhållande kunde anpassas efter vilka förändringar som helst, eller att du kunde ta med förhållandet oavsett vart du begav dig. Nu arbetar Saturnus för att förankra relationen, hålla den på plats, vilket gör det svårare för dig att fatta spontana beslut. Detta kan vara antingen positivt eller negativt, men oavsett något du måste ha i åtanke och så kommer det förbli i två år framöver.

Det finns renodlat goda influenser här också, för Jupiter – utvecklingens planet – befinner sig även han i samma sektor under hela 2021. Om du har en etablerad relation och är redo att tänka riktigt långsiktigt, så kan det här vara rätta tillfället. Medan Jupiter och Saturnus bearbetar ditt privatliv så fortsätter Uranus att verka för spännande, men krävande, karriärmöjligheter. Det finns flera uppslag, men det i början på juli kan vara ett sånt när du helt enkelt bara måste blunda och hoppas på att du fattar rätt beslut. Om du av någon anledning missar den chansen så inträffar en månförmörkelse i november som kommer visa vad du ska göra. Rent ekonomiskt ska du ta det försiktigt i år, stora utgifter i mars är inte den där investeringen för framtiden som du intalar dig – det är helt enkelt bara vanlig njutning.

Comments Off on Lejonet 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️