Meditation / Mindfulness/ Healing you

Kristaller!

Ta gärna hjälp av kristaller , som kan hjälpa och förstärka din känsla. Ha dina kristaller framme när du skriver , i fickan under dagen , i handen vid meditation eller under kudden där du sover. Lägg kristallen gärna i en liten sammets påse så blir de inte förstörda. Speciellt om du skall lägga dom i dina fickor.

Nedan följer förslag på kristaller som är att vackra att arbeta med samt vad deras budskap är.

AMETIST – en lila kvarts som hjälper dig vid själslig utveckling och höjer din intution.

AVENTURIN – en grön kvarts som hjälper till att höja materiellt och emotionellt välstånd.

KARNEOL – en orangebrun ädelsten som hjälper till att eliminera blockeringar och ge inspiration.

CITRIN – en guldbrun kvarts som ger lycka och frid.

MALAKIT – en grön halvädelssten som ger glädje och framgång.

TURKOS – en turkosfärgad kristall som symboliserar skydd , styrka och välmående.

ROSENKVARTS – en mjölkrosa mineral som ger klarhet , styrka och hjälper vid sorg.

Vart köper man dessa kristaller ?

Dels i olika online /häx /Tarot shoppar , det går att goggla på.

Dels i vissa shoppar i städerna , goggla där också , tex i GÖTEBORG så finns det en shop som heter Näckrosen som ligger i centrala gbg.

DU MÅSTE RENA DINA KRISTALLER INNAN ANVÄNDNING FÖR ATT TA BORT ANDRAS OCH NEGATIVA ENERGIER. TA KRISTALL I DIN HAND OCH ÖNSKA OCH BE FÖR ATT DINA ENERGIER SKALL UPPTAS. LÄGG SEDAN I EN SKÅL/TALLRIK MED GROVT SALT , STÄLL I FÖNSTER , MED LJUSFLÖDE .LÅT STÅ I 3 DAGAR.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️