Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Kreativitet i drömmar

Under tusentals år så har människan och dess olika religion tillhörighet skapat vackra drömmar.

Man kan säga att egyptierna var det folk som började med att använda sina drömmar och bli något utav drömexperter.

De styrde inte drömmarna enbart för att sova lugnt utan de använde sina drömmar för att få svar på sina frågor.

Vårt sinnets kreativitet och inspiration är mestadels omedveten och i sömnen så kan vi komma på de mest kreativa idéer om hur hissa saker som tynger oss går att lösa.

Under vår vakentid då är det de logiska som fokuserar våra tankar.

Forntidens egyptier hade en teknik som de kallade för sanndrömmar. Tanken de trodde på var att förbereda sig på rätt sätt innan insomnandet , tex  tänka på någon utav gudarna tex modergudinnan Isis. Och att denne gud skulle dyka upp i drömmen och svara på frågor.

Precis som grekerna så hade egyptierna drömtempel som de gick till för att kunna finna svar och drömma speciella drömmar.

I vår moderna tid så är det enklare att förklara detta till att vi tänker på en gud eller en gudinna som ger råd till oss under sömnen. Denna del som är andlig hos oss.

Vi kan också tänka på våra skyddsänglar innan vi skall somna och be till dom om ge råd när vi sover.

Vi behöver mentalt slappna av innan vi somnar , detta är viktigt utifrån alla aspekter och framförallt för vårt mentala tillstånd.

Comments Off on Kreativitet i drömmar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️