Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Kräftan 2021!

Kräftan

Det kanske är en märklig sak att påpeka i tider när tillvaron är begränsad för så många, men det du främst kommer upptäcka under 2021 är hur mycket frihet du har. De senaste tre åren har Saturnus befunnit sig i Stenbocken, det tecken som är beläget precis mitt emot ditt, och varje gång du har tagit ett initiativ har han dykt upp för att hålla dig tillbaka och signalerat att du inte kan göra vad du vill. Men nu har han flyttat på sig. Han har gått vidare och det kan du också göra. Livet kanske inte har exakt samma uppsättning möjligheter som tidigare, men nu har du åtminstone valmöjligheter och det känns underbart.

Alla som någon gång lyckats skaka av sig begränsningens bojor måste börja fundera över sin framtid och det gäller även dig – åt vilket håll ska du gå? Till hjälp har du den optimistiske Jupiter som tillbringar året i den sektor på din horskopkarta som handlar om just framtid, ekonomisk trygghet och att förverkliga sina planer och drömmar. Det kommer uppstå en del dispyter, främst med dig själv, kring vad du ville en gång i tiden och om det fortfarande är realistiskt eller om du helt enkelt ska släppa taget om de gamla drömmarna för att istället skapa nya. Ibland är det svårt att säga farväl till den person man alltid strävat efter att bli, även om det är en lång väg kvar. Det kan kännas som en sorts svek att låta den gamla fantasibilden förpassas till historien, men i själva verket är det en befrielse.

I juni inträffar en solförmörkelse som mycket väl kan vara signalen för ditt beslut – i så fall, ta ett djärvt steg framåt och blicka inte tillbaka. Din nyvunna frihet märks även i privatlivet. Om du inte har haft förmåga att låta ditt förhållande utvecklas som det normalt sett skulle ha gjort, utan hållits tillbaka av omständigheter som du inte kunnat påverka, så befrias du från allt det i år. Du kan låta relationen andas igen, båda får det utrymme ni behöver och nya planer kan smidas. Det handlar inte om separation, såvida det inte är vad du vill, utan om nya förhållningssätt gentemot varandra. Det kan låta lite torrt, men året bär också med sig mycket känslomässig värme, speciellt efter midsommarens förmörkelse. Som tur är hindrar ditt sunda förnuft allt att gå för långt – du har precis återvunnit din frihet och kommer vara väldigt försiktig med allt som kan tänkas sätta den på spel igen. Du har läget under kontroll, på dina villkor.

Karriären ser ut att tuffa på framåt snarare än uppåt. Du har befunnit dig tillräckligt länge på samma plats och bevisat att du gör ett bra jobb, men kanske vill du inte ägna dig åt samma sak längre. Det är dags att hitta något nytt. Bästa perioden är sannolikt februari och i maj eller juni, men var beredd på några felsteg. Möjligen är det inte förrän i slutet av året som du hittar något som verkligen passar dig. De kortsiktiga finanserna behöver nog lite uppsikt, men de långsiktiga ser mycket gynnsamma ut – så du kan lugnt planera för framtiden.

Comments Off on Kräftan 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️