Meditation / Mindfulness/ Healing you

Kärleks och vänskaps meditationen!

Övning ;

Påbörja din övning i medveten närvaro , se tidigare inlägg. Med kärlek från ditt innersta till dig själv , upprepa sedan nedanstående fraser tyst för dig själv eller högt , först till dig själv och följ sedan övningen . Den här övningen kan vara svår att göra , speciellt den del som riktar sig till någon du är i konflikt med. Du kanske tänker negativa tankar , låt isåfall känslorna komma men forsätt . Känn hur du strålar ut din energi i orden.

TILL DIG SJÄLV ;

Må jag vara frisk och lycklig.

Må jag leva i frid , kärlek och harmoni.

TILL NÅGON DU KÄNNER ;

Må du vara frisk och lycklig.

Må du leva i frid , kärlek och harmoni.

TILL NÅGON DU INTE KÄNNER MED SOM DU TRÄFFAR I DIN VARDAG ;

Må du vara frisk och lycklig.

Må du leva i frid , kärlek och harmoni.

TILL NÅGON DU ÄR I KONFLIKT MED ;

Må du vara frisk och lycklig.

Må du leva i frid , kärlek och harmoni.

TILL ALLA MÄNNISKOR PÅ JORDEN ;

Må vi alla vara friska och lyckliga.

Må vi alla leva i frid , kärlek och harmoni.

Visualisera sedan hur du står mitt i känslorna av ;

Välmående , lycka , frid , kärlek , harmoni , godhet.

Känn hur du fylls av de här ordens innebörd och strålar av dem .

Bär denna kraft med dig.

Skriv ner vad som kommer till dig – känslor , tankar och förnimmlese ;

Comments Off on Kärleks och vänskaps meditationen!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️