Blog,  Magi

Kärleks Magi!

Kärleks magi är nog den mest eftersökta magin som finns. Alla vill känna sig älskade och vill vara en gemensam kraft.

Sedan jag var liten så har jag hoppat på lite olika kärleks magi varianter, den första var nog att man inte skall gå på en A brunn för det betydde otur, men däremot en K brunn skulle man stanna upp på och tänka på den man håller kär. För det betydde tur och kärlek.

Jag måste erkänna att jag fortfarande undviker A brunnar men står gärna ett par sekunder på en K brunn och tänker på min man. Lite pinsamt att erkänna men så är det, jag är liksom helt fast i gamla mönster. ?

Eller ta den där ramsan ; älskar, älskar inte medans man tar bort blommans kronblad för att se om den man älskar är den rätta.

Och så får vi inte glömma det med tårtbiten , välter tårtbiten på tallriken så blir man inte gift.

Generation på Generation så överför man detta , iallafall gör jag det , mina barn är uppfostrade med detta men de tror inte på samma sätt som jag gjorde som barn. Nu gäller bara internet och mobil och diverse olika kanaler.

Dessa sk skrock är en form av kärleks magi men också en form av magiskt tänkande.

Detta magiska tänkandet är olika för alla och är så otroligt personligt men jag tror att vi alla nån gång kommer in magiska tankar. Detta kan också vara ett sätt att glömma diverse andra saker som styr oss och som är av den negativa biten.

Och det är hopp!

Utan hopp så är man fast i dåliga energier. Hoppet är allas vår verklighetsflykt.

Andra faktorer som är av betydelse är ålder , erfarenheter, känslor och precis i den stundande minuten.

Vi har ett annan magisk magi och det är att sätta ett lås på en broräxke ett sk kärlekslås. Tillsammans så skriver man sina namn på låset innan det sätts upp och detta är mycket betydelsefullt för nästan alla. Låset är liksom ett kärleksbevis och ett ögonblick av hopp och längtan att kärleken aldrig skall ta slut.

Om nåt sker på platsen , tex ombygge ,eller annat som tar bort låsen då kan man känna oro och smått panik och en konstig känsla av oförklarliga rubbningar av dina känslor.

Kärleksmagin kan vara både lek och på allvar. När samhället har förändrats så förändrats vårt synsätt och vårt magiska tänkande , föreställningar och våra ritualer ändras.

Men skrapar vi lite på utan då ser man parallella mönster till det som hände förr och som är en tradition släktmässigt.

Kärleken är också problematisk för att förstå sig på kärlekens grunder och finna en själsfrände är svårt.

Detta är gemensamt med hur det var för ca 100 år sedan , kärleken är gåtfull , och oberäknelig idag som det var förr.

Kärleken är en gåta…❤️

Comments Off on Kärleks Magi!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️