Blog,  Magi

Kärleks besvärjelser!

Hur fungerar kärleks besvärjelser?

Man öppnar det personliga energifältet ( något som vi alla har), eller en persons aura och hjälper det att öppna och behålla kärleken i vårt liv.

I vissa fall så har vi själva stängt av våra kärleksenergier , i vissa fall så har vi stängt av mottagandet av att ta till sig andras inviter. Liksom en signal att vi inte är redo för kärlek.

Denna komplikation kan bero på många saker , kraschat förhållande, otrohet, bristande självkänsla som uppstått tidigt i våra liv men också senare.

Kärleksbesvärjelser är en

form av psykologiskt redskap som gör att vi är mer mottagande av kärlekssignaler, i samklang så öppnas vår kärleksaura och aktiverar magisk telepati.

Kärleksmagin arbetar ständigt och med dess hjälp och vårt öde så dras personer in i våra liv.

Jag kommer fortsätta på detta ämne i April…

❤️❤️❤️

Comments Off on Kärleks besvärjelser!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️