Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Känn dig fri i din tanke

  • Befria dina tankar. Dina ord och dina tankar tar också upp energier och är energier. Andras tankar och ord likaså.

Vid vissa tillfällen så kan andras ord få dig att tappa fokus och du fastnar på det som sagts eller ännu värre går igång på det och tar från dina energier. Ibland kan människor säga saker som gör dig illa eller får dig att tänka i negativa banor.

Detta är tyvärr något som funnits djupt inom oss genetiskt och pga av miljö men egentligen realistiskt sätt är människan på detta sätt.

När dina tankar tar alla energier så skapas det ett kaos inom dig och då blir det en maktkamp i din balans.

Men att befria dina tankar kan vara svårare än vad man kan tro. Du kanske är uppfostrad på ett visst sett eller så har du starka ståndpunkter. Och det är inte fel men det kan bli fel om du inte släpper vissa tankar som tar upp hela din värld.

Din dåtid kan ha skapat en verklighet som inte stämmer överens med andras verklighet, du kanske har haft en jobbig barndom som skapat ett skydd ett försvar men som egentligen är din sårbarhet för andras åsikter.

Hur skall du göra för att komma vidare?

För att undvika att du fastnar i dina tankar och på hur du ser på livet kan tolkningar du gör blir att du glömmer bort att LEVA ditt liv. Dina kunskaper och erfarenheter kan hjälpa dig på vägen men det är bara verktyg. Och dessa verktyg kan du lägga åt sidan.

LYSSNA istället för att TOLKA. När du gör detta så kommer du höra din inre kompass och inre kunskap. Denna medvetenhet kan hjälpa dig att släppa taget om du fastnat i om något.

För andras åsikter och ord återspeglar inte vem du är. Håll dina tankar fria och LEV DITT LIV SOM DU VILL. ❤️

Comments Off on Känn dig fri i din tanke

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️