Blog,  Drömmar och drömskola

Kan man skapa vackra drömmar

Ja det kan du faktiskt. Människan har skapat vackra drömmar under tusentals år. Tex i forna Egypten så använde man parfym för att framkalla lugn och avslappning. Detta tillstånd skapade en övergång från vaket till sovande tillstånd och med detta då blev ett naturligt sätt och en förhöjd medvetandet som gjorde drömmens färger starkare,  ljud blev tydligare och känslan förstärkt.

Metoden känns kanske lite gammal men den fungerar i vår tid och har samma effekt nu som då. Lavendel olja på huvudkudden kan du också använda eller nån rökelse som har lugnande effekt kan du också använda. Men om du hellre vill ta parfym så gör det.

Påbörja din drömskapning med nån av de ovan nämnda ting under en veckas tid och senare kan du göra det vid behov. Om du tex lider av nån sömnrubbning så är denna metod mycket bra och kommer på ett harmoniskt sätt att ändra ditt sömnmönster. Och på detta tillkommer också en form av vila , speciellt om du upplevt det xtra stressigt i livet.

Om du är nöjd med din sömn och ditt liv så kan du ändå försöka skapa vackra sömnupplevelser iallafall 1 gång per v eller i mån av tid.

Att vakna avslappnad och pigg behöver vi alla känna oavsett situation.

Några viktiga tips och råd ;

Stäng av din telefon , sätt mobilen på ljudlöst, stäng av alla skärmar som paddan , tvn eller datorn. Och detta strax innan du skall lägga dig.

Tänd värmeljus i ditt badrum , ta ett avslappnande bad eller en varm dusch.

Efteråt så sätt dig omlindad i ett skönt varmt badlakan eller en mysig skön badrock. Sitt i nedsläckt miljö med en ört eller mjölkning. Sätt på lite stillsam musik.

När du känner dig totalt avslappnad , tänd ett litet ljus eller värmeljus på en brandsäker plats i ditt sovrum. Sätt dig i sängen och vänd dig mot ljusets sken.

När du sitter i sängen lukta på en parfym du gillat eller använd ros- Lavendel olja eller nån annan favorit i mild variant.

Blunda och dröm dig bort till ett hav av rosor, böljande Lavendel fält eller en sommaräng.

Ta sedan lite av oljan-parfymen och droppa på din kudde.( ca 1-2 droppar.) Detta för att överföra din upplevelse till sömnens rike.

Blås ut tända ljus , blunda igen och tänk dig att du vandrar runt i blommornas himmelrike. Och till slut sjunker ner i deras doft och välkomna drömmen.

Några xtra tips; det finns kuddar som är fyllda med Lavendel-kamomill blommor. Värmekudde med Lavendel blommor , dessa finns både i nackform eller större variant. Du kan köpa Lavendel-kamomill oljan på hälsokostbutiker och online , dessa droppar du med ca 2 droppar på din kudde. Det finns också en variant av olika sprayer som är gjorda för en lugn nattsömn men de kan vara lite dyra. Jag använder en Värmekudde som jag kör i mikron i 5 min som sprider ut Lavendel med hjälp av värmen.

Comments Off on Kan man skapa vackra drömmar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️