Blog

Kan jag prata med dom döda?

Jag har förmågan att höra och känna av de som gått bort , men förmågan att kunna prata med dom och ställa dom frågor har jag inte riktigt utvecklat ännu. Ibland får jag samtal där jag får frågan om jag kan nå släktingar , nära och kära som lämnat jordelivet.

Jag befinner mig just nu i en process att utveckla denna förmåga , för tillfället så kan jag känna deras närhet och känna av deras reaktioner när man pratar om dom , och jag kan höra deras mummel.

Men jag är alltid ärlig och berättar detta om någon vill ha min hjälp i just detta specifika önskemål. Därför kan jag uppriktigt säga att du alltid är trygg hos mig för jag varken hittar på eller låtsas vad mina förmågor är. Är era frågor mer än vad jag kan hjälpa er med så kommer jag alltid att guida dig vidare till nån av mina kollegor.

I min värld så är ärlighet ett av mina viktigaste verktyg , jag är rak och ärlig , och mår mycket dåligt av lögner. Det handlar också om respekt för andra människor och för att deras liv är alldeles för värdefulla för att bli missbrukade och ljugna för.

Jag säger alltid sanningen även om den inte är rosenskimrande.

Din trygghet betyder allt för mig …med all min kärlek till dig…

Comments Off on Kan jag prata med dom döda?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️