Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Jupiter!

Jupiter tilldelades himlarna, en av de mäktigaste existens. Pluto tilldelades underjorden och Neptunus haven.

I astrologiska sammanhang är Neptunus kön mera svårbestämt och det kan snarare röra sig om en slags musa, alltså en inspirationsgudinna. eller att man är ett hen . Hemlighetsfullhet, mystik och verklighetsflykt associeras med Neptunus vilket också visar sig i att man inte har en speciell invidualitet eller som sagt ett specifikt kön.
Neptunus krafter påminner oftast om Venus, fast på en högre mognare och seriösare nivå. Om Neptunus påverkan är positiv eller negativ beror helt på vilka krafter som den kombineras med. Neptunus bästa egenskaper är då tex att ge inspiration till musik eller skrivande. En god Neptunian njuter av att vara givmild och förväntar sig ingen belöning för sina val och sin omtanke.
Sämre är dock influenser av lathet, dagdrömmeri, eskapism och drogmissbruk. Fobier, besatthet och morbiditet kan också härstammas ifrån Neptunus. Men detta är bara vad man tror.

Nyckelord: känsla, fantasi, inspiration, osjälviskt givande, universell kärlek, medkänsla, psykiska krafter, droger, koraller och elfenben.


Gudomar: Poseidon är den grekiska motsvarigheten till Neptunus. Njord är den fornnordiska havsguden vars namn betyder ickejord.


Människokroppen: tallkottskörteln, den mänskliga auran och delar av nervsystemet.


Yrken: dansare, artister, skådespelare, profeter, präster, mystiker, hippies eller bedragare.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️