Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Jungfrun 2021!

Jungfrun

Under 2020 var du ett av de få tecknen som frodades mitt i allt tumult. Det kan bero på att du av naturen är försiktig och anpassningsbar, men också för att du är bra på det småskaliga, vilket innebär att till och med minsta tänkbara arena fungerar för dig. I år ligger fokus på att göra det du gör, fast mer och större. Göra mer, men utan att ge avkall på den detaljkänslighet och det personliga engagemang som kännetecknar dig. Självklart finns det gränser för den här expansionen – du är en människa och inte en fabrik – men framåt slutet av året borde allt rulla på fint, du trivs med det du gör och får uppskattning för dina insatser. Den sortens uppskattning är av stor betydelse, för om det är något som tynger dig i år, så är det den konstanta oron över att du kanske inte ägnar dig åt rätt sak.

Lite dovt mullrande från de tunga planeterna i bakgrunden på din horoskopkarta antyder någon sorts motivationskris. Rör du dig i rätt riktning eller har du gjort något misstag? Gör du saker av rätt anledningar eller tar du bara den enkla vägen fast du egentligen borde göra något mer utmanande? Nej, du är på rätt väg. Men för att maximera din potential behöver du kanske en ny miljö där du får utrymme att växa. Det här gäller inte bara ditt arbete, utan också ditt privatliv.

Årets förmörkelser – högts upp och längst ner på din horoskopkarta – är perfekt belägna för att åstadkomma precis det, vilket bidrar. Men som med alla förmörkelser kan det de för med sig vara oväntat och deras omedelbara favörer svårupptäckta. Oavsett så är de förmånliga för dig i långa loppet, så kämpa inte emot, även om de ruckar på dina rutiner. Allt kommer lösa sig.

Dina privata relationer ser ut att bli lite lugnare i år jämfört med 2020 – men inte mindre njutbara. Förra året hade Jupiter och Pluto ett explosivt möte i kärlekssektorn på din karta, något som lyste upp ditt kärleksliv, men samtidigt var Saturnus i närheten vilket höll dig tillbaka. Blandningen av passion och förnekelse ökade garanterat trycket, men i slutändan blev du bara frustrerad. I år har både Jupiter och Saturnus rört sig vidare, så nu kan du välja tempo helt själv och det känns mycket bättre. Om du inte har något förhållande har Venus en klassisk liten romans i bakfickan som sträcker sig över hela året – ni umgås på våren, glider isär under sommaren, fast ingen riktigt kan förklara varför, och återförenas igen när året går mot sitt slut.

Om du siktar på att avancera i karriären måste du som vanligt agera i rätt tid. Slutet av mars och början på april ser ut att vara en gynnsam period och du får ytterligare några planetära knuffar i maj och juni som hjälper dig att hamna rätt. Väl framme på nästa nivå kanske du behöver stanna till ett tag för att vänja dig vid din nya roll, istället för att försöka rusa upp för ännu en trappa. Ekonomin ser bra ut under våren men kanske lite svajigare under hösten. Oroa dig inte, ditt ordningssinne löser allt.

Comments Off on Jungfrun 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️