Blog

Julen är här!

Godmorgon , jag hoppas alla är utvilade inför julafton , jag hoppas ni har släppt julens alla måsten och dess stress.

Vilket jag vet är urjobbigt att släppa. Det enda du kan göra att göra ditt bästa och tänka att det är kärlek och omtanke som räknas mest.

Även om kassan är på liten nivå så finns det små saker man kan göra. Här kommer lite tips;

Ordna en julmiddag med godsaker och mat från varje person som är bjuden , ett litet knytkalas. Släpp tanken på att köpa dyr kalkon eller skinka.Dela med dig tillsammans nån vän eller familj.

Julen handlar om kärlek och mys och glädje.

Om nåt otrevligt skulle hända under julfirandet så pinga mig om ni behöver nån att prata med. Jag jobbar natten till juldan ca 03.00 – 05.30.

Andra tips är att spela det roliga spelet julklapp spelet , där varje person tar med sig varsitt paket , priset på paketet kan vara alltifrån 50 kr till det du har råd med. Kom bara överens om detta innan så att alla får reda på vad det skall kosta. Så det inte blir kaos när någon köpt en sak för 200 kr och får ett 50 kr paket , detta kan skapa konflikt , tro mig jag har sett detta med egna ögon.

Lägg allas paket mitt på bordet , ta fram två tärningar , de skall hamna på 2 sexor eller 2 ettor, varje person för kasta dessa i turordning och får man in rätt tal så får man ta ett paket. Under spelets gång när alla paket som låg i mitten är utplacerade så kör en omgång till på tid ca 3-5 min och byt paket med de andra. Jag brukar köra spelet så att alla för ett paket var , sen brukade jag när mina barn var små köpa extra paket till dom eftersom det kan bli en besvikelse om de får en julklapp med senap , korkskruv eller nåt annat som ej är en leksak.

Men nu är mina barn stora så vi ger inte julklappar till dom på samma sätt som förr utan vi spelar detta spel.

Är du ensam på jul så finns det pubar och andra uteställen öppna där du får möta andra i samma situation. Vissa ställen som tex Göteborg har ett xtra engagemang med de som inte vill eller kan fira jul med.

I min ungdom så gick jag alltid till ett ställe som heter Valand varje julafton , jag firade ingen traditionell jul innan jag fick mina barn. Jag hade faktiskt jättekul , det fick mig att må bra…

Några år så hjälpte jag stadsmissionen att dela ut mat och paket till gbg hemlösa. Det gav mig väldigt mycket. Att titta in i ögon där man ser deras öde och sen ser att deras ögon tåras eller fylls med glädje över den tacksamhet de visar när man finns där för dom. Det är vackert…♥️

Jag önskar er alla en riktigt fin jul , jag finns här för er alla…kärlekskramar till er alla…♥️♥️♥️

Comments Off on Julen är här!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️