Blog

Jag vill skicka;

Till dig därute som känner att livet är svårt och outhärdligt att leva , vill jag bara säga ; GE INTE UPP! Det finns ett ljus i ditt mörker även om du inte nått dit än så finns det därute med väntan på att du skall fånga upp den. Omfamna kärleken av moder jord och låt dig inte bli nertryckt av negativa energier och av de som utnyttjar din snällhet och din godhet. De som inte kan förstå din kamp och din smärta är inget du bör lägga dina sista energier på. Lägg dina energier på att läka och bekämpa det kaos och den smärta som omger dig. Lägg dina energier på din kärlek till dina nära som finns där i mörkret och de som inte misstror eller förnekar det som du bär och burit med dig. De som inte förstår har aldrig fått uppleva det som du fått vara med om. De som inte förstår har aldrig fått uppleva trauman och sjukdom. Låt de inte få ta ditt hopp och dina kämpande andetag.

Kämpa på , jag skickar er all min kärlek…

Comments Off on Jag vill skicka;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️