Blog

Jag hoppas du fick en fin dag igår

Jag hoppas och har bett änglarna hjälpa till att göra alla hjärtansdag så fin som möjligt för dig.

Om du känner att dagen inte var ok och att du önskat dig en bättre alla hjärtansdag så skall du inte ge upp hoppet , för nästa år kommer att bli perfekt för dig.

Är du singel så kan vad som helst hända och försök se det bästa för dig och försök att inte ge upp.

Det finns en kärlek därute för er alla. Vi har alla en pusselbit som passar in i våra liv. Din själsfrände finns och även om du inte tror det så är det faktiskt sant.

Till dig som är besviken efter igår kan jag skicka dig varma kramar och ge dig ett leende och tala om att du är vacker , du är stark, du kan få det bästa från livet. Och du förtjänar det bästa ❤️

Nu kommer lite info om hur jag är ute på linjen.

16 feb – 19 feb kommer jag dyka in på natten ,relativt som jag brukar ca 03.00/03.30- 05.00/05.30.

Dock kommer det vara nån natt/ dag jag är ledig.

Kramar

Comments Off on Jag hoppas du fick en fin dag igår

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️