Blog

Jag har tänkt ett tag på

Att ta upp ett möjligtvis känsligt ämne.

Och det är att det är ok och helt normalt att vilja pröva nya saker i livet. Man kanske har varit i relation i flera år men inte vågat berätta att man vill eller har ett behov av nån form av nya äventyr eller pröva saker som man alltid velat testa i sitt samliv men inte vågat.

Jag tycker att så länge du är lycklig och använder ditt hjärta som vägledning och går på din magkänsla vad som är rätt eller fel. Så är det bara positivt att utforska sitt samliv.

Dock vill jag poängtera att jag inte menar att det är ok att skada någon eller göra något som är fel.

Har du tagit en paus i din realtion?

Passa på att ta tillfället att utforska det som du kanske burit med dig i hemlighet under flera år. Ta för dig av livets frukt och utforska och börja en väg till  det som skulle göra dig lycklig.

Testa och utmana dig själv , det kan vara svårt att ta upp dina fantasier med din partner men man kan ju börja lite smått med små antydningar till att testa något nytt. För att få tillbaka gnistan i samlivet.

Ge det en chans om du verkligen vill ha lite xtra glöd i relationen. Om din partner inte vill så har du ändå försökt och ni kan ändå nå varandra på andra premisser oavsett fantasier.

Jag tror att det viktigaste är att  du lyssnar på din partner och tillsammans kan ni nå andra höjder i relationen. Inte bara sexuellt,  det räcker med kramar , en puss , omtanke och visa att du älskar din partner. Inga dyra presenter behövs utan bara fullkomlig uppmärksamhet.

Var inte otrogen. Det är det största sveket av alla och där kan du förlora allt.

Älska dig själv ,älska din partner , var rädd om dig själv och din partner. Ge livet en chans och börja utforska och se nya möjligheter för dig själv och din partner.

Kram❤️❤️❤️

Comments Off on Jag har tänkt ett tag på

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️