Blog

Jag får ibland frågan

Vem jag är och hur jag jobbar på våra olika linjer.

Flera ber om ursäkt över att de frågar men för mig så är det helt ok att göra det. Om du inte vet hur jag jobbar och vad jag kan hur skall du då kunna lita på min hjälp?

Jag har haft min förmåga sedan barndomen , min mor har gåvan , min mormor hade gåvan och min gammelmormor hade gåvan.

Jag känner in energier och ser saker och hör saker , jag kan känna av och se andra sidan.

Men min största förmåga är nog att jag är en sk empat ,alltså superkänslig för olika energier och andras känslor. Jag kan känna av om du eller nån dig nära mår dåligt , jag kan känna din ångest , din styrka , dina känslor.

När jag har ett samtal så kan det verka att som att jag ibland avbryter dig men det beror på att jag får in så mycket om dig , dina nära , dina som du förlorat. Och ibland så är det så mycket som jag får in, och för att inte missa information till dig så kan jag bara prata på. Jag gör inte detta för att jag vill avbryta utan det är det som är runt omkring oss som kräver min fulla uppmärksamhet.

Som stöd till det jag känner in använder jag tarotkort till hjälp , pendel är ett starkt verktyg som jag använder ofta. Jag pratar med våra ärkeänglar, använder deras kraft till att utföra healing och guidning.

Jag är duktig på drömtydning och dess symbolik.

Jag har också en bas utbildning inom psykologi och jobbar inom vårdspectrat.

Yoga och mindfulness utbildning och har jobbat med det.

Jag har jobbat mycket med healing och i den både på distans och privat. Använder ibland olika kraftstenar.

Jag kan mycket om historia och bakgrund inom andra sidan vilket ni får chansen att läsa på min andra blogg andrasidanspegeln.se

Självklart är jag också en person som lär mig nya saker hela tiden , jag växer fortfarande och jag kan säga att jag inte vet allt.

Summan av det hela är att jag verkligen finns här för dig , jag bryr mig om dig , jag vill vara en god hjälp och jag vill verkligen att du skall må bra. Ni alla som kontaktar mig finns hela tiden i mina tankar och kommer alltid att göra det bästa jag kan för dig.

Kram❤️

Comments Off on Jag får ibland frågan

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️