Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Innan vår gemensamma kreativa början ;

Skall jag berätta lite om mig själv och anledningen till att jag är säker på att jag kan hjälpa dig och guida till livets små guldklimpar.

Det började för 11 år sedan då jag var så utbränd , utmattad och hjärntrött så att jag pga av mitt tillstånd ramlade ner för en trappa.

Jag tänkte mig inte för och ramlade rakt ner på svanskotan och studsade ner 4 trappsteg, jag bröt både min svanskota och en del i ländryggen.

Detta skedde under ett pågående uppdrag då jag jobbade som boendestödjare. Från denna dagen förändrades hela mitt liv.

Smärtan var brutal och jag har fortfarande en fraktur som trycker på nerverna och ett diskbråck däremellan. De vågar ej operera mig för det finns en mycket stor risk för att jag blir förlamad.

Ett långt tag befann jag mig i ett mörker , min familj förlorade både en mamma och fru i fallet. Men till slut så tänkte jag att detta inte skall knäcka mig och påbörjade min process mot läkning.

Jag hade fkassan efter mig , arbetsgivaren stressade mig , jag fick ingen sjukpenning och till råga på allt så fick jag följdsjukdomar.

Men jag tänker inte låta mig dras ner i detta mörker igen. Hur kom jag ur det?

Jag började med små små förändringar med yoga , healing, akupunktur och meditation. Jag började läsa och utbilda mig inom healing och meditation.

Jag har redan min bas som utbildad undersköterska och boendestödjare och jag har jobbat till stor del inom psykiatrin.

Det är faktiskt mina barns förtjänst att jag alltid försöker hitta ett ljus i mörkret. Jag vet att jag kan hjälpa dig för jag vet hur det är att vara så sänkt och så sjuk.

För jag vet också att om jag kunde fixa detta och återkomma till livet så vet jag att du också har styrkan att göra samma sak.

Tillsammans du och jag kan vi utföra stordåd.

Love från Magdalena…

Comments Off on Innan vår gemensamma kreativa början ;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️