Blog

Idag runt 05.30!

Denna morgon har varit magisk , runt 05.30 varje dag brukar jag gå ut med vår hund och gjorde det som vanligt.

Det började med att jag tittade upp på himlen och såg klart och tydligt våra stjärnor lysa och glittra. Månen var inte helt full utan dess svaga sken pulserande tillsammans med alla stjärnor.

När vi gått vår lilla runda och när jag skulle svänga ner till min tomt så stod ett rådjur s kitt på gräsmattan vid vår buss hållplats.

Denna lilla söta bambi tittade med sina stora ögon på oss , rörde sig inte men var inte i panik. Min hund stod och titta lika förvånat som mig.

När vi sakta gick förbi så kanske 3-4 m ifrån oss så stod den lilla kalv kvar och tittade nyfiket på oss.

Jag blev dock lite orolig för att dess mamma inte skulle vara lika happy som mig om hon såg oss. Men kalven var ensam…

Detta var ett otroligt magiskt ögonblick , och jag önskar så att jag hade haft min mobil med ut så jag kunnat fota.

Ni kanske tycker att det är självklart att man ser rådjur där man bor men jag bor i utkanten av ett bostads område med enbart 4 vånings hus ,visst vi har skog men det har varit och är en sån rörelse av kriminell aktivitet hela tiden så man ser mest polis och räddningstjänst varje dag , ibland flera ggr om dagen. Och då brottslingar som bor runt om på våra gårdar.

Vi har en skog som sträcker sig till Torslanda men de bygger så mycket att det blir mindre skog för djuren att vara så för mig så var detta ett helt fantastiskt ögonblick.

Jag hoppas ni kan tillsammans med mig ta tillvara denna magi…❤❤❤

Comments Off on Idag runt 05.30!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️