Blog

Idag fredag 21 okt!

Hej.

Dagens ros är till dig underbara människa!

 

Idag är jag helt ledig .

Återkommer inatt kl 03.00-05.00

Samma tid 03.00-05.00 lördag till söndag.

Som du säkert redan vet så har jag börjat skriva historier från verkligheten.

Vissa historier är kanske inte de mest trevligaste att få läsa men det viktiga är för att få veta att man faktiskt kan förändra sitt liv oavsett hur tungt det är.

Vissa av flesta av historierna ät från mitt liv och mina trauman. Jag vill belysa att med kärlek och trygghet så kan du bli en överlevare.

Jag vill visa dig att det kan ske mirakel.

Det finns en utväg för dig även om du gett upp ditt hopp. Jag finns med dig hela vägen…och kommer göra allt med min magiska makt till dig så vi tillsammans hjälps åt.

Tänk dig vad lite stöd och en god lyssnare kan göra för dig…

Kärlek och ljus till dig!

Comments Off on Idag fredag 21 okt!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️