Blog

Ibland när det är xtra tufft

Så behöver man ändå försöka vända saken åt det positiva hållet och fokusera på att det alltid finns ett ljus i mörkret och tänka på att saker en dag är försvunnit.

Ju mer skräp du fått ta i tex relationer, familj, myndigheter, en otrygg arbetsplats , taskiga människor i skolan mm.

Desto starkare blir du och är. Du är en fin människa , du är en bra förälder, du är en bra arbetskamrat och du är helt enkelt en stjärna och ett ljus för andra människor runt omkring dig.

Du kanske tänker att det är rent skitsnack från min sida och att jag inte förstår.

Men jag har befunnit mig på olika mörka platser med människor som inte varit så snälla mot mig. Jag har mött otaliga orättvisor och mött riktigt dåliga människor.

Och jag har gjort en del tuffa val men jag är idag en hel människa. Det var inte lätt.

Jag var som ett skadeskjutet djur , knäckt av år i misshandel både i barndom och vuxen ålder. Mitt självförtroende var en blöt fläck och jag höll mig hela tiden med näsan ovan vattenytan för att inte drunkna.

Men jag valde livet och livet omfamnade mig. Det finns fortfarande saker som kanske är orättvist eller felaktigt men jag är stark.

Du är stark och du kommer också omfamna livet igen. Och du är inte ensam.

Ta en dag i taget , var snäll mot dig själv och pressa dig inte. Du är helt klart bäst.

Jag finns här ❤️

 

 

Comments Off on Ibland när det är xtra tufft

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️