Blog,  Spådom

Huvudlinje : 3 den gröna!

Hur tolkar man den gröna linjen den sk huvudlinjen ?

Om denna linje alltså huvudlinjen har en vågigt kurva , så påvisar det att du har svårt att koncentrera dig på en sak.

Om däremot din huvudlinje går i en rak linje, så betyder det att du är realistisk till sinnet och tänker realistiskt.

Om linjen går i en djuphet och är lång så tänker du i klarhet och är fokuserad.

Om den däremot är kort så tänker du och du agerar rakt på sak.

Kreativ är du om om linjen rundar i en skarp kurva.

Nu är det snart dags för sista huvudlinjen. Den rosa som är ödeslinjen…❤️

Comments Off on Huvudlinje : 3 den gröna!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️