Blog,  Sorg

Hur skall du göra för att övervinna sorgen?

1 ) Gråt så mycket som du har behov av.

Visst har vi och vissa fått höra att man är svag om man gråter , detta som tidigt minne.

Men faktum är att gråten hjälper dig , dem hjälper dig att lindra din smärta och lindra det allra djupa känslor och all ångest som förlusten orsakat i dig.

Gråt är en utmärkt ventil för din frustration.

Att gråta ut sin förlust betyder inte att du behöver gråta 24/7 , men dina tårar kommer att hjälpa dig att rensa din själ.

Känn ingen skam om du gråter , du behöver gråta ut din smärta , detta är en väg till övervinna din sorg.

2) Utrymme och tid , det är vad du behöver!

Ge dig själv utrymme och tid och tänk på dig själv.

Sorgen kan vara i flera veckor , månader och år.

Tiden det tar beror på lite olika saker , din egna personlighet och dina styrkor , din relation som du hade till den du förlorat. Dina egna preferenser och hur du vanligtvis hanterar och reagerar på saker som händer i ditt liv.

Och hur du kan övervinna hela denna situation.

Dock är det mycket viktigt att tänka på att du inte skall vara för tuff mot dig själv. Självklart bör du läka men att stressa fram nåt kan slå tillbaka åt andra hållet.

Kom ihåg detta är inte en tävling.

3 ) Våga be om hjälp!

När du genomgår ett trauma eller förlust så kan det kännas bra att ha en axel att gråta ut på. Spelar egentligen ingen roll vem det är men du bör känna dig trygg med denna person.

Tex om en familjemedlem har gått bort då kan ta hjälp av din partner eller din barn eller din närmaste vän.

Det är viktigt att du finner någon som kan ge dig små råd , lyssnar på dig , erbjuder sin hjälp i det du behöver eller bara nån du kan vara tyst ihopa med och finnas vid din sida när du sörjer.

Du kan även kolla upp om det finns nån stödgrupp där du bor eller en kurator, du kommer bli förvånad över hur många människor det finns som gått igenom samma sak som du.

Ibland kan det också vara lättare att prata med nån man inte känner det är ett effektivt sätt att hantera dina känslor. För det kan vara jobbigt att prata känslor med de man har sig nära.

Fortsättning följer, ❤❤❤

Comments Off on Hur skall du göra för att övervinna sorgen?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️