Blog,  Sorg

Hur ska vi övervinna sorgens alla faser?

Det finns faktiskt nycklar för att kunna övervinna och kunna gå vidare.

En av de vanligaste trauman som åsamkar oss mest smärta är vanligtvis döden och andra separationer.

Sorgens betydelse är resultatet när man får en förlust av något som är väldigt viktig för oss.

Även om den nya förlusten eller frånvaron är olidligt smärtsam , så måste man resa sig upp och gå vidare med livet.

Inte bara för sin egnas skull utan också för andra som finns i ditt liv.

Om man inte gör detta så kan sorgen patologisk och svåröverkomlig.

Om du får intensiv smärta, apatisk till att inte vilja göra något , självmordstankar, men också överdrivna känslo kaos är ett symtom på att du behöver få nån form av terapi hos en expert. Alltså en psykolog/ kurator behandling.

Nästa inlägg så kommer rekommenderationer på hur du kan nå dit…

❤ Ha en fin söndag…

Comments Off on Hur ska vi övervinna sorgens alla faser?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️