Meditation / Mindfulness/ Healing you

Hur kan mitt inre ljus bli starkare!

Ibland måste man stanna upp och fråga sig om man lever sitt liv i balans?

Negativa mönster och jobbiga situationer lämnar ofta obalanser i någon del av vår mentala eller fysiska kropp.

Det är inte konstigt eller fel , men dessa obalanser går att bearbeta om vi upptäcker och iakttar dem , så att det går att må bättre.

Vi är oftare duktigare på att trycka undan , till och med att vänja oss vid att må mindre bra , än på bearbeta det vi varit och är med om.

ÖVNING!

Slut ögonen , andas djupare andetag . Känner du av någon obalans och var i såfall känns den ?

Skriv ner utan att tänka…

Comments Off on Hur kan mitt inre ljus bli starkare!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️