Blog

Hur jobbar jag!

Denna period som är från 4 januari tom 10 januari så jobbar jag från ca 03.20 till 05.30.

Varje sen natt / tidig morgon…

Som ni kanske förstått så har Tyra slutat på linjen och jag har tagit över denna blogg samt jag hoppas ni alla hennes klienter kommer att kontakta mig istället. Jag och Tyra hade ett mycket nära samarbete så vi jobbade ihopa. Tyra har också gett mig en update på vilken hjälp hon gett.

Vi har samma värderingar och samma erfarenhet och visdom…

Tyra hälsar till er alla och önskar er ett riktigt bra år och tackar för sig…

Jag hoppas ni alla Tyra vänner ger mig en chans , jag lovar att hjälpa er med det ni behöver hjälp med…

Comments Off on Hur jobbar jag!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️