Blog

Hur jag jobbar;

Jag kommer denna vecka ; 15 mars tom 21 mars jobba sen natt tidig morgon.

Jag stannar alltid kvar även om jag får ett samtal prick den tid jag skrivit som avslutad tid.

Du kan alltid ringa ert kort samtal och boka en tid med mig så då kommer jag in på linjen för att hjälpa dig…

Måndag: ca 03.30 -04.30

Tisdag ; 03.00 – 05.30

Onsdag ; 03.00 – 05.30

Torsdag ; ledig pga operation

Fredag ; 03.30 – 05.30

Lördag ; 03.00 – 05.30

Söndag ; 03.00 – 05.30

Ni är hjärtligt välkomna till mig , jag finns här för er och vill hjälpa dig till en positivare värld och väg fylld av trygghet och kärlek.

ALL MIN KÄRLEK TILL ER…

Comments Off on Hur jag jobbar;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️