Blog

Hur jag jobbar!

Hej denna vecka 1 mars tom 7 mars så kommer jag befinna mig på plats och redo för just dig , varje sen natt tidig morgon från ca 03.00-03.25 – 05.30-06.00

Med all min kärlek så hoppas jag att du hör av dig , jag finns här för dig….

Comments Off on Hur jag jobbar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️