Blog

Hur jag jobbar…

Denna vecka som kommer så är jag inne på linjen alla dagar utom måndag , behöver en liten ledighet…

Tisdag tom söndag är jag inne från ca kl 03.20 -05.30

Om jag nu inte får nån form av förhinder men jag lägger ut det här då isåfall…

Kramar och kärlek…

Comments Off on Hur jag jobbar…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️