Blog

Hur jag jobbar;

Lördag 16 okt – söndag 17 okt : 03.00-05.30

Söndag 17 okt ; 16.00 -18.00

Söndag 17 okt – måndag 18 okt ; ledig

Måndag 18 okt – tisdag 19 okt ; 03.00 – 05 30

Slutiderna är inte skrivna i sten utan om du vill ha ett samtal med mig så stannar jag kvar på linjen.

Jag finns här för dig ? varma kramar och kärlek från mig…

Comments Off on Hur jag jobbar;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️