Blog,  Spådom

Hur du spår i händer?

Det första du behöver göra är att välja rätt hand , för män gäller vänster hand den visar vem du är och vad du är född med.

Tar du och läser av höger hand , så kan man se vad du har samlat på dig under livets gång.

För en kvinna så är det precis tvärtom alltså den vänstra handen betyder vad du är född med och vice versa , höger hand vad du har samlat på dig under livets gång.

Däremot om du är högerhänt så betyder den nutid , och vänster hand framtiden. Och sen är det tvärtom om du är vänsterhänt.

Bestäm dig för innan du väljer hand om du skall tolka framtiden eller spå om dina egenskaper.

Nästa inlägg kommer att handla om handens 4 huvudlinjer och en förklaring hur du skall tolka , dessa.

❤️

Comments Off on Hur du spår i händer?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️