Blog

Hur använder du pendeln?

Vad du behöver för att använda en pendels magi?

Först och främst behöver du en pendel , dels kan du köpa en i en online butik eller nån av de special affärer som finns på olika ställen i Sverige. Kostnaden beror på vilken sort av pendel du vill ha , utseende, sten, amulett , färg, form. Allt efter din egna smak och stil.

Om du känner att du har lite dåligt med kostnader så kan du göra en egen pendel av tex en silverkedja med berlock på , nån form av kedja/ läderband med berlock. Iallafall ett stabilt snöre/kedja.

Det du skall lägga vikt på är att du bör rena din pendel oavsett var du fått tag i den. Detta för att ta bort negativa energier och dålig karma.

Du behöver grovsalt , en liten skål och din pendel. Lägg ett tunnt lager i botten på skålen ( spelar ingen roll vilket material) , lägg pendeln på saltet , häll salt över pendeln så att den inte syns ,alltså ett lager över pendeln.

Ställ skålen i ett fönster där det kommer in dagsljus, låt pendeln ligga i saltet i ca 3 dagar. När 3 dagar gått då kan du använda pendeln.

Fortsättning följer i hur du bör använda pendeln i nästa inlägg, imorgon den 15 november…

Comments Off on Hur använder du pendeln?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️