Blog

Hopp

Skall man alltid försöka ha , ingenting är färdigt förrän det är svart på vitt och i nån form av underlag.

Men ibland kan hoppet också förstöra eller hindra det som behövs göras. Man kan stirra sig blind på saker som skett för flera år sedan och tro att nutid är det samma som dåtid.

Ditt öde förändras hela tiden men i grund och botten så är det dina handlingar som utgör din framtid. Konsekvenser och karma följer med dig under hela ditt liv.

Ibland när jag gör en reading så kan utfallet bli att ditt öde ännu inte är fastställt och det kan vara svårt att ta till sig. Men ibland så är det faktiskt så att vilka redskap vi använder som spår och hur många ggr vi ställer samma fråga till korten så kan ändå svaret bli att ditt öde ej är bestämt.

Visst då hamnar man kanske i limbo men där behöver du ditt hopp.

Om din reading visar dig att det är dags att släppa gamla mönster , börja om på nytt , byte av bostad eller arbete , ja då är kanske ditt hopp låser dig vid att lyssna på readingen och låter dig styras in mot en framtid som du inte har nåt val att ändra.

Du tappar bort dig själv och kanske stannar på en plats där du inte bör vara kvar på. Fastna inte i ditt egna öde utan försök ta dig därifrån.

Allt som sker har en betydelse både på gott och ont , men en ny början , en ny start , en situation,  en flytt eller byte av arbeta kan faktiskt vara det som du behöver.

Du kanske inte känner det nu och du känner att livet är orättvist och de kan vara så men tänk ändå positivt och tänk att en förändring är dags att göra och det kommer göra dig lycklig så småningom.

Ha kvar ditt hopp men glöm inte bort att tänka framåt och fastna inte i gamla minnen. Gör en plan , sätt nya mål , rå om dig själv med omtanke och var rädd om din hälsa.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️