Meditation / Mindfulness/ Healing you

Hitta din sankalpa för läkning och själslig utveckling!

En viktig del i din andliga utvecklingsprocess handlar om att komma i kontakt med din djupare intention om hur du egentligen vill leva ditt liv – sankalpa. Med en klarare intention kan du lättare uppleva den verkligen är , istället för ” gå bredvid dig själv “och se livet rusa iväg.

ÖVNING;

Sätt dig bekvämt, slut ögonen , andas lugna andetag , känn vibrationer i kroppen. Ställ dig frågan ; Vad vill jag ?

Ta tid till att lyssna in , skriv ner det som kommer upp utan att skala bort , döma eller värdera. Avsluta övningen och vila. Läs sedan svaren vid ett senare tillfälle.

Mantra ; vad …är…min…djupa…intention…min…sankalpa…

Comments Off on Hitta din sankalpa för läkning och själslig utveckling!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️