Blog

Hej jag är fortfarande här!

Jag vill börja att tacka er som skänkt mig bra energier och saknat mig denna långa period. Som jag skrev så har jag stämbandsinflammation som gör att jag inte kan prata , nu är det nog 22 dar utan röst, dock börjar den komma så smått.

Jag blev sjuk i den nya varianten covid även om jag har 2 full vaccin. Åkt in på sjukhus pga andningssvårigheter. Är hemma nu , jag har tänkt på er alla och jag är jätteledsen över att jag inte funnits där för dig/ er…

Men jag skall göra ett försök inatt vid 03.00 och se om rösten håller.

Jag hoppas ni har haft tålamod att vänta in mig ,men även jag kan bli sjuk, änglarna har varit till stor hjälp för mitt tillfrisknande.

Jag har inte glömt någon av er , ni alla finns på en plats i mitt hjärta. ❤❤❤

Massor av kramar…

Comments Off on Hej jag är fortfarande här!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️