Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Havet , det finns inget mer lugnande…

Om du behöver en paus eller nån minut av lugn och ro , försök att andas och blunda och tänk fram tex en av dessa bilder nedan. Har du en egen bild , ett minne som gör att du mår bra och känner en känsla av lycka. Ta fram den bilden och andas och blunda en minut , så kan jag lova dig att du i en pressad eller stressad situation kan lugna ner dig själv och ta tag i det som behövs göras i en känsla av lugn.

Du kanske tänker nu att det ibland inte finns tid att göra detta men allt handlar om att öva in nån minut så att du kan ta dig vidare. Att tänka på en bild eller ett minne kanske verkar löjligt men det får hjärnan att restarta om och gör att det omöjliga för stunden blir möjligt…

Comments Off on Havet , det finns inget mer lugnande…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️