Blog

Härliga maj snart slut och nu

Kommer sommaren. Och veckan som gäller för 29 maj – 4 juni kommer helt klart kännas lugnare. Du kan äntligen andas ut tänka igenom tidigare veckor som varit tunga. Fullmånen under söndagen igår befanns sig i skytten tecken vilket innebär en punkt på det som skett i det förflutna.

Måndag 29 maj tom onsdag 31 maj kommer månen att ta ett kliv genom Vågens tecken vilket innebär fokus på att du behöver finna din inre balans och skapa ett mål , en slutpunkt i allt som har pågått.

Under torsdagen 1 juni flyttar månen sig till Skorpionens tecken och då kommer Lilith att ge dig en utmaning. Vågar du utmana dig att tänka utanför boxen?

Vågar du visa vem du egentligen är och vad du känner?

Var beredd på att känslorna kommer bli extra stora och starka.

Fredag 2 juni tom söndag 4 juni , nu är det dags för fullmåne igen och här sker ett möte med Venus som visar dig vägen i dina drömmar och din passion. I samförstånd mellan dina uttryck här på moderjord och ditt inre högre jag. Så sker ett starkt möte.

Tiden är mogen för att ta början till att nå dina mål.

Comments Off on Härliga maj snart slut och nu

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️