Blog

Har vi heliga energilagar

Ja det kan vi kalla dem men vi kan också beskriva dem som hermetiska principer.

Vi behöver dessa för att kunna hantera livet och det första steget vi bör ta är att inse mångfalden och se livet utifrån att det består av oändligt mycket mer än enbart det materiella som vi enbart ser med våra ögon.

För att vi skall få chansen att uppleva det icke materiella i våra liv måste vi uppleva det och lära oss känna efter. Eller förstå dess motsats. Hur skall vi annars förstå tex respekt , kärlek eller tex rättvisa?

Tänk dig att universum är ett enda stort vibrerande energi fält med starka frekvenser som interagerar med detta fält. Funktionen blir som en evighetsåtta.

När du tänker och känner en vilja , en tanke , en känsla , en sorg , en fantasi , en dröm eller bara en bön då använder du en vibration på en viss frekvens nivå.

Och som genom en snurr runt i evighetsåttans universala mentala fält så skickar det vibrationer rakt tillbaka till dig. Kan innebära att det kommer i en ny form men allt återkommer. Tänk i perspektivet orsak och verkan.

För att samverka med universum så behöver du tänka att det är viktigt och bli medveten om vilka frekvenser du sänder ut och dess nivå. Vi är ingen radio med endast AM och FM kanaler utan vi har också en universal frekvens.

Våra känslor har också olika frekvensnivåer , kärlek och glädje kan kännas som änglavingar men skuld och skam kan kännas som tunga stenar som du måste bära uppför ett berg.

Alla vi lever i ett gemensamt större kollektivt energifält där vi inte är ensamma att använda energierna. Vi påverkas också av livet utanför som tex tv , data , nyheter , sociala medier, mobilen och platser där vi möter andra människor.

Från barndomen har vi lärt oss att äta nyttigt och ta hand om vår kropp men vilken näring får din själ?

Vibrationerna finns som höga frekvenser och låga frekvenser. De höga frekvenserna vinner alltid över de som är låga. Där kan du göra ditt egna val tex genom att höja dina frekvenser genom att lyssna på musik , dansa , fixa med fina blommor , arbeta i trädgården, njuta av skratt och glädje. Och även om du spelar en roll med fejkat leende eller låtsas skratt så höjs din frekvens.

Comments Off on Har vi heliga energilagar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️